Nazovite nas 051/852-347, 852-210

O nama

Tiha d.o.o. je društvo sa pedesetgodišnjom tradicijom. Osnovna djelatnost društva je proizvodnja i montaža drvene unutarnje i vanjske stolarije, PVC stolarije, rezanje i ugradnja jednostrukog stakla, izrada i ugradnja IZO stakla, proizvodnja kamenih agregata i prodaja građevinskog materijala.

Već četrdeset godina proizvodimo vrlo kvalitetnu unutarnju i vanjsku drvenu stolariju. Naši iskusni stolari izradili su i ugradili tisuće i tisuće prozora, balkonskih i ulaznih vrata, podizno-posmičnih stijena, grilja i roleta i sobnih vrata za obiteljske kuće, poslovne i stambene zgrade, hotele i industrijske objekte.

Vanjsku drvenu stolariju visoke kvalitete izrađujemo od kvalitetnog drva; jela/smreka i laminata ariša, s ugradbenom dubinom od 68 mm, s dvostrukom brtvom od EPDM-a, s aluminijskom okapnicom u parapetnom dijelu doprozornika prozora i dovratnika balkonskih vrata, sa završnom površinskom obradom od visokokvalitetnih akrinih boja u tri nanosa, okovanu kvalitetnim okovima tip ROTO E5, s ugrađenim IZO staklom 4+12+4 unutarnje niskoemisiono Low-e staklo izrađenim u vlastitom pogonu s vrijednošću koeficijenta prolaska toplinske energije Uk = 1,3 W/m2K.

Vanjska ( ulazna ) vrata izrađujemo po posebnoj narudžbi od kvalitetne hrastovine, puna ili djelomično ostakljena.

Vanjska stolarija se odlikuje energetskom štedljivošću, dobrom zvučnom izolacijom, funkcionalnim okovom, s premazima ugodnim za ljude i okoliš, s vrlo dobrom nepropusnošću zraka i vode i sa svojstvima koja su sukladna zahtjevima prema normi HRN EN 14351-1:2006.

Unutarnju drvenu stolariju izrađujemo od dovratnika iz masiva jela/smreka, laminata ariša, laminata bukve i hrasta izrađenih u vlastitom pogonu sa završnom površinskom obradom od visokokvalitetnih akrilnih boja u tri nanosa i s vratnim krilima iz proizvodnog programa renomiranih proizvođača vratnih koja se mogu nabaviti na hrvatskom tržištu.

Već desetak godina proizvodimo i montiramo PVC stolariju; prozore, balkonska i ulazna vrata, podizno-posmične stijene, klizne stijene, grilje, rolete i komarnike od prvoklasnih profila  tvrtke TROCAL, jedne od vodećih njemačkih marki i najiskusnijeg proizvođača PVC profila za izradu građevinske stolarije.

PVC stolariju visoke kvalitete izrađujemo od profila tip: InnoNova 70 s ugradbenom dubinom od 70 mm, s dvije udarne brtve koje  brtve cijelom graničnom dužinom okvira ( doprozornika i dovratnika) i krila, u bijeloj boji i od profila kaširanih ( zaštićenih ) akrilnim folijama, okovanu visokokvalitetnim okovima tip ROTO E5, sa ugrađenim IZO staklom 4+16+4 mm unutarnje  niskoemisiono Low-e staklo izrađenim u vlastitom pogonu s vrijednošću koeficijenta prolaska toplinske energijeUk = 1,3 W/m2K.

PVC stolarija se odlikuje s visokim stupanjem nepropusnosti zraka i vode ( čak i u ekstremnim uvjetima), odličnom toplinskom i izuzetnom zvučnom izolacijom, dugotrajnom otpornošću na atmosferilije, jednostavnim i vrlo jeftinim održavanjem, nezapaljivošću odnosno sposobnošću samogašenja, ne zagađivanjem okoliša jer se u potpunosti može reciklirati i sa svojstvima koja su sukladna zahtjevima prema normi HRN EN 14351-1:2006.

Dvostruko IZO staklo izrađujemo u standardnim debljinama 4+16+4, 4+12+4, te po posebnom zahtjevu možemo izraditi i u debljinama 4+9+4, 4+6+4, trostruko IZO staklo izrađujemo u standardnoj debljini 4+12+4+12+4, te po posebnom zahtjevu možemo izraditi i u debljinama 4+9+4+9+4, 4+6+4+6+4 od najkvalitetnijeg polukristalnog lijevanog float stakla.
IZO staklo standardnih debljina izrađujemo u kombinaciji koju čine 4 mm-vanjsko float staklo + 12 mm + 4 mm-unutarnje Low-e staklo niske emisije čiji koeficijent prolaska toplinske energije iznosi Uk=1,3 W/m2K.

Kamene agregate standardnih granulacija proizvodimo u našem kamenolomu lociranom u Vozu na otoku Krku.

Usluge koje pružamo

  • građenje obiteljskih kuća
  • građenje poslovnih i stambenih zgrada
  • proizvodnje drvene i plastične stolarije
  • izrada IZO stakla
  • prodaja građevinskog materijala

Akcijski plan za provođenje antikorupcijskog programa za 2013.g.

Za pregled Akcijskog plana za provođenje antikorupcijskog programa za 2013.g. kliknite ovdje.

Kontakt

TIHA d.o.o
Brdo 12, 51515 Šilo
Tel:051/852-210, fax:051/852-362

E-mail: tiha@ri.t-com.hr